ARVAMUS

Klicki mujale. Palun.

aprill 17, 2017Olen ostnud hästi palju erinevat tehnikat, erinevatest poodidest. Kõige rohkem olen ma pidanud pettuma aga K-Arvutisalongis ehk Klickis. Siin on siis juhtumised, mis on tulnud ette minul Klickiga ning tahan panna inimestele südamele, et odavad hinnad ei pea tähendama halba kvaliteeti.

Kui mu pere ostis oma esimese arvuti tollasest K-Arvutisalongist, siis olid kõigi ootused hästi kõrged. Lõpuks ometi oli tehnoloogia viimane sõna enda kodus. Tehnoloogia oli küll tollal hästi algeline, kuid arvuti kodus oli ikkagi suur asi. Suur valge kast jooksutas isegi Explorerit, sama ei saanud öelda ühe tollase sõbra arvuti kohta, mis jooksis pidevalt kokku.

Pool aastat hiljem aga hakkas arvuti suitsema ning lülitus välja. Selgus, et emaplaat oli mingil põhjusel läbi põlenud. Seda ei osanud seletada isegi Arvutisalongi töötajad. See oli vaid esimene juhtum, mis tõestab, et on ka paremaid pakkujaid Eesti maastikul.

Teine juhtum oli seotud monitoriga, mille ostsime, siis juba uue nimega Klickist. Monitoril oli kohe alguses näha paar punast surnud pikslit. Kuna need eriti ei häirinud, siis otsustasime hoiduda garantiiremondist. Peale paari nädalat hakkas neid aga juurde tekkima. Peale remonti viimist, pidime saama monitori kätte paari nädala pärast. See aga venis kuudeks ning saime seejärel ühe surnud piksliga monitori tagasi.

Kolmas juhtum on pärit üleeelmisest aastast kui Klickist tuli osta mobiiltelefon. Enda oma viskas sussid püsti ning keeldus sisse lülitumast. Vanemad pakkusid siis minu enda palga rakendamist telefoni ostule. Olin nõus ning võtsime jalad selga, tulles odavate hindadega Klicki. Nähes üliheade omadustega tundmatult firmalt telefoni, otsustasime üheskoos selle ära osta. Kodus aga esimest korda sisselülitades oli tundamtu viga, mis vajutas ühele ekraanipoolele surudes hoopis teisel pool ekraani olevat ikooni. Kuna niimoodi oli võimatu isegi kirjutada või midagi avada, siis tuli minna tagasi poodi. Seal pakuti garantiiremondivõimalust. Ostupäeval otse garantiiremonti. Hiljem saime hoopis raha tagasi ning otsin Elisa esindusest sama odava telefoni, mis kestis järgmised kaks aastat.

Kui ka sinul on Klicki või mõne muu elektroonikapoega probleeme/sekeldusi olnud, siis jaga seda meiega all kommentaarides!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply